Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<февруари 2021>
повтсрчепесане
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7

Известување за почетокот на процесот за подготовка на Предлог на закон за изменување и дополнување на Кривичниот законик


Претходна

Маричиќ од Волковија: Децата-штитеници добиваат нов Воспитно поправен дом вреден 4.000.000 евра

Следна

Документарен филм за усвојувањето на Хашката конвенција за извршување на пресудите