Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<јануари 2021>
повтсрчепесане
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАКОН

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на Предлог закон за изменување и дополнување на Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета.
 
Преземете го известувањето во целост на следниот линк:  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕДЛОГ ЗАКОН

Претходна

Соопштение за јавност во врска со поднесените апликации пред ЕСЧП

Следна

Маричиќ: Наша заложба е рестриктивните мерки да бидат минимални и само кога е тоа нужно за заштита на здравјето