Регистар на адвокати за давање на правна помош
 
            Превземи ги податоците во CSV формат   

  Број на документи: 340

Ред. БројДатум на поднесување на барањето за запишувањеИме и презиме на адвокатАдреса на седиштето на адвокатската канцеларија, општина, електронска адреса и телефонски бројРегистарски број на упис во регистар на адвокатиБр. и датум на решението за уписБрој и датум на решението за одбивање на барањетоБрој, датум и вид на одлука по управен спорБрој и датум на решението за бришење од регистаротПромена на податоциЗабелешка
1 30.06.2010Живко Марковскиул.Мите Богоевски бр.16 Ресен тел. 047/451-776;047/454-776; моб. 070/451-639177407-2577/181 од 22.07.2010     
2 29.06.2010Бранко Андоновул. Кеј 8-ми бр.88 Радовиш тел. 070/781-128186607-2563/183 од 22.07.2010     
3 29.06.2010Драган Ѓаковски локалитет - „Хотел Куманово“ бб. тел.071/260-178243007-2563/166 од 22.07.2010     
4 29.06.2010Слаѓана Стефковиќул. 11-ти Октомври бб. Куманово174907-2563/188 од 22.07.2010     
5 29.06.2010Снежана Цветковскаул. Гоце Делчев бр.13/3 Гостивар тел.042/216-11860007-2563/177 од 22.07.2010     
6 29.06.2010Виолета Коцеваул. Партизанска бр.26 Неготино тел.075/531-023262307-2563/178 од 22.07/2010     
7 29.06.2010Борјанка Михајловскаул.11-ти Октомври бр.1 Куманово тел.076/454-898168407-2563/184 од 22.07.2010     
8 05.07.2010Елизабета Миловановаул. Цар Самоил бр.14а Битола тел.070/207-42872307-2563/180 од 22.07.2010     
9 05.07.2010Аксел Ахмедовскиул. Борис Кидрич бр.6 Делчево тел.033/413-578156607-2563/179 од 22.07.2010     
10 06.07.2010Јетон Сулејманиул. 11-ти Октомври бр.4 Куманово тел.071/311-030263707-2563/182 од 22.07.2010     
12345678910...Последна
Министерство за Правда © 2010